Advertisement

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - 9fdoldicqdaejm / .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - 9fdoldicqdaejm / .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu.. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Marcao kaç maç men cezası alır? .fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı. Galatasaraylı marcao ve kerem aktürkoğlu'nun skandal kavga görünbtüleri olay oldu!

Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Orta saha oyuncusu marco için takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na yumruklu saldırı sonrası karar verildi.

N9rawudm84pfdm
N9rawudm84pfdm from img.gazetevatan.com
Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). .fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor.

Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Galatasaraylı marcao ve kerem aktürkoğlu'nun skandal kavga görünbtüleri olay oldu! Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. .fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir.

İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!.

Uymj5pxp Ouujm
Uymj5pxp Ouujm from i.medyatava.com
Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Marcao kaç maç men cezası alır? Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi.

Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,.

Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. İşte kare kare o anlar. Orta saha oyuncusu marco için takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na yumruklu saldırı sonrası karar verildi. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Marcao kaç maç men cezası alır? Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı.

Fzel3dpulgavrm
Fzel3dpulgavrm from cdn.bolgegundem.com
Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. .fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao, kerem aktürkoğlu kavgası gibi başlıklar internette araştırılıyor. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Marcao kaç maç men cezası alır?

İşte kare kare o anlar.

.fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Marcao, kerem aktürkoğlu kavgası gibi başlıklar internette araştırılıyor. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk.

Posting Komentar

0 Komentar